עוגת שכבות גבינה וקפה / צופיה

    עפר גדנקן No Comments on עוגת שכבות גבינה וקפה / צופיה
    7:45
    03.05.24
    הרב בנימין מילצקי No Comments on הצטרפו לאלפי הלומדים: בבא מציעא דפים ס"ה – ס"ו

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    עוגה קלה להכנה!! חומרים פשוטים!! וטעימהההה… בתבנית 20*30 ס"מ (הכי נוח בתבנית קפיצית מרובעת)

    חומרים לבסיס העוגה:
    • 200 גרם חמאה
    • 1 כף קקאו
    • 2 כוסות קמח
    • 1/2 אבקת אפיה
    • 1/2 כוס סוכר
    חומרים לשכבת הגבינה:
    • 700 גרם גבינה
    • 3/4 פודינג וניל של עלית
    • 3/4 כוס סוכר
    • 4 ביצים
    חומרים לציפוי הקפה:
    • 3 שמנת חמוצה
    • 4 כפות סוכר
    • 1 סוכר וניל
    • 1 כפית שטוחה קפה טורקי עלית

    אופן ההכנה:
    • לשים את החומרים לבצק אחיד ומשטחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה
    • אופים כרבע שעה בחום בינוני 180 מעלות
    • מערבבים את החומרים למילוי הגבינה בקערה ויוצקים על הבצק
    • אופים כחצי שעה בחום בינוני 180 מעלות.
    • מערבבים את החומרים לציפוי ומורחים על העוגה בצורה אחידה
    • אופים 10 דקות נוספות בחום נמוך 150 מעלות.
    • מצננים את העוגה
    • מגרדים מעל שוקולד פרה מריר של עלית.
    • לשים במקרר כיום לפני ההגשה.



    0 תגובות